De 5 bedste internetudbydere

Der findes et væld af internetudbydere, og nogle af mulighederne er mildest talt bedre end andre. I denne artikel tager vi et kig på de bedste internetudbydere man finder på det danske marked.

Så sparer du tid og penge på at prøve den ene efter den anden i jagten på godt internet.

Når man skal skifte internet er det ofte fordi man synes, at der er noget der ikke fungerer ved den man har. Det kan for eksempel være pris, hastighed, stabilitet eller kundeservice niveau.

Derfor tager vi et kig på de nævnte punkter, og bedømmer ud fra det, hvilke udbydere der er bedst på markedet lige nu.

De bedste udbydere
Herunder kan du se de selskaber som vi har vurderet til at være de 5 bedste udbydere, og nedenunder kan du læse mere om hvorfor de har fået de placeringer de har.

5. Kviknet
4. Telmore
3. CBB Mobil
2. Hiper
1. Fastspeed

5. Kviknet

Hos Kviknet får du 300/60 Mbit gennem TDC’s stabile netværk. Prisen er 219 kr pr måned og 0 kr i oprettelse. De har 4 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Du betaler ikke for oprettelse eller router, men der er dog et gebyr på 99 kr for forsendelse af udstyr.

4. Telmore

Hos Telmore kører de med wifi via mobilnetværk på enten 4G eller 5G netværk. Det betyder, at du får en lånerouter og skal deri indsætte et SIM kort, som sørger for internettet.
De tilbyder det de kalder ‘fair usage’ på 1000 GB til 479 kr månedligt og gratis oprettelse.

Du kan med 5G netværket få adgang til Netflix, Viaplay, HBO NOrdic og TV2 Play inklusiv for 599 kr pr. måned. Telmore har 4,3 stjerner fra Trustpilot.

3. CBB Mobil

Med et CBB 4G abonnement får du internet via mobilnetværk på hastigheder op til 71mbit/s og 1000 GB data per måned for 229 kroner. Der sættes SIM-kort i routeren og så har du streaming til rådighed.

De har fået 4,6 stjerner ud af 5 på trustpilot og er dermed en af de højest ratede på markedet.

2. Hiper

Hiper tilbyder en række forskellige abonnementer, hvor man får en trådløs router med uden beregning. Blandt andet 1000 Mbit fiberbredbånd for 299 kr pr måned og oprettelse for 298 kr.

Også Hiper trækker på TDC’s net og koster 0 kr i oprettelse. De har klaret sig rigtig fint og får 4,6 stjerner på Trustpilot.

1. Fastspeed

Hos Fastspeed kan du nyde godt af hele 1000/500 Mbit på TDC’s netværk til en pris af 249 kr pr. måned. Oprettelse og trådløs router er gratis og du får inkluderet en række midlertidige abonnementer hos tjenester som Discovery +, Mofibo og Podimo.

De har kun den ene hastighed, men det er til gengæld også den hurtigste på markedet. Fastspeed har 4,7 stjerner på Trustpilot.

Nutildags er det svært at undvære hurtigt internet og med en hurtig internetforbindelse kan du nyde oplevelsen af online casino og meget mere.

15 Aug 2021